0
%
Přihlášení
E-mail Heslo

Snídaně koordinátorů a přátel dobrovolnictví proběhla v dubnu v Prachaticích

Snídaně koordinátorů a přátel dobrovolnictví proběhla v dubnu v Prachaticích

Změnu místa konání naplánované snídaně koordinátorů a přátel dobrovolnictví tentokrát zajistilo Dobrovolnické centrum Prachatice. Úvodního slova se ujal Jiří Gabriel z KreBulu a přivítal přítomné Lídu z Hafíka, Báru a Janu z Komunitního centra Vltavotýnsko, Ilču ze Saleziánů, Dášu z Diecézní charity a Bohdanu z Temper.

Na plánu byly především Dny dobrovolnictví 2024, které se nám už blíží. Došlo ke změnám a 24. 4. (ve středu) by měla být prezentace dobrovolnictví mezi 11-14 hodinou na Teologické fakultě Jihočeské univerzity. Poté se přesuneme na panel, který bude od 15 hodin v campusu.

Jsme domluveni, že všichni na svých sociálních sítích nasdílíme video k dobrovolnictví, které najdete na hlavní stránce rdcjk.cz. Video by mělo běžen 25. a 26. 4.! RDC JčK se pokusí zařídit i možnost prezentace videa v kině, MHD či jiných médiích (třeba i během roku 2024).

Také se blíží Majáles, čekáme na zprávu od organizátorů, zda opět dojde ke spolupráci a zda budeme opět prezentovat dobrovolnickou činnost s možností získání nových dobrovolníků.

Také jsme řešili formy oceňování dobrovolníků, např. formou gamefikace.

A tip a úkol na další snídani 17. 6. v ČB: Všichni dodají co nejvíce možností zdrojů, kontaktů či odkazů na možnosti získání jakéhokoliv grantu pro všechny cílové skupiny – uděláme databázi, která bude přístupná pro nás všechny. 

Za RDC JčK

Jiří Gabriel Kalima

 

 

Jiří Gabriel Kalima09.04.2024