0
%
Přihlášení
E-mail Heslo

Mezinárodní den dobrovolníků v Prachaticích

Právě dnes u příležitosti Mezinárodního dne dobrovolnictví 5.12.2023 byla ukončena soutěž „Aby skutek neutek“, kampaň pro dětské dobrovolníky a byla nainstalována malá výstava „Firemní dobrovolnictví II, aneb dobrovolnictví zaměstnanců našeho úřadu (Městského úřadu Prachatice) současných i bývalých a jejich dětí a vnoučat“ na našem úřadu.

Dobrovolnická kampaň k Mezinárodnímu dni dobrovolníků ABY SKUTEK NEUTEK, bude vyhodnocena právě dnes a nominovaní budou pozváni na Městský úřad Prachatice 15.12.2023 k slavnostnímu předání certifikátů.

Výstava „Firemní dobrovolnictví II, aneb dobrovolnictví zaměstnanců našeho úřadu (Městského úřadu Prachatice) současných i bývalých a jejich dětí a vnoučat“, malá výstava je v chodbě 1. poschodí (před Zimní zahradou) Městského úřadu Prachatice, Velké náměstí 3 a je naplněna konkrétními výstupy DOBRA.

Aktuálně jsou na výstavě zmíněna ocenění bývalých zaměstnanců úřadu Cena Křesadlo 2023 (celokrajská soutěž), kterou uděluje Regionální dobrovolnické centrum pro Jihočeský kraj a Jihočeský kraj. Nad soutěží letos převzala záštitu náměstkyně hejtmana Lucie Kozlová. Cílem bylo ocenit dobrovolníky z Jihočeského kraje, zviditelnit dobrovolnictví (a příběhy dobrovolníků), ukázat, že dobrovolnictví má smysl a vzbudit o něj větší zájem mezi veřejností.

Gratulujeme k získání ceny Křesadlo 2023, jmenovitě Jarmile Šímové a Marii Šímové, nominované Ivaně Jeřábkové, ale i všem dalším oceněným.

zdroj: Hanka RH+ Rabenhauptová, www.prachatice.eu

Jiří Gabriel Kalima06.12.2023